Ugrás a tartalomra

Csőtörés: helyreállt a szolgáltatás az Avason

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 17. szerda 07:38
A MIHŐ-nek sikerült kiszakaszolnia az eltört csövet, így este hét előtt a Avas kettes és hármas ütemébe ismét folyok a meleg víz a csapokból, éjfél körül pedig helyreáll a szolgáltatás az I-es ütemben is

Helyreállt a melegvíz-szolgáltatás az Avas II. és III. ütemében - írja kedd esti közleményében a MIHŐ Kft. Mint írják, a cég szakemberei a hibás vezetékszakaszt kizárták és megkezdték a hiba javítását.

A szolgáltatás este fél hétre állt helyre 9300 lakásban.

Az I. ütemben a hiba elhárításáig a melegvíz-szolgáltatás éjfélig szünetelt, a szolgáltató közleménye szerint azonban akkor itt is helyreállt a rend.

Korábban írtuk:

Távhővezeték meghibásodás miatt augusztus 16-án a délutáni óráktól szünetel a melegvíz-szolgáltatás a teljes Avas mindhárom ütemében – közölte szerkesztőségünkkel a Miskolci Hőszolgáltató Kft. A meghibásodás az Avas három ütemében több mint tizenkétezer háztartást érint.

- A szakemberek a hiba behatárolásával megkezdték az üzemzavar elhárítását. A hibás vezetékszakasz kizárását követően tud a szolgáltató pontosabb információkat adni az egyes ütemek szolgáltatásának visszaindulásával kapcsolatban – írták.

A szolgáltatáskiesés miatt az érintettek szíves megértését kéri a MIHŐ.

(Címlapképünk illusztráció, korábbi, meghibásodás helyreállításánál történt. Fotó: MiNap-archív/Juhász Ákos)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!