Ugrás a tartalomra

Éjszakai munkavégzés a Kazinczy Ferenc és a Horváth Lajos utcákban

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 03. kedd 19:03
Csütörtökről péntekre, valamint péntekről szombatra virradó éjszaka a MIVÍZ csatornatisztítási munkálatokat végez a Kazinczy Ferenc utcai és a Horváth Lajos utcai szennyvíz gerincvezetéken.

A MIVÍZ Kft. tájékoztatja a Kazinczy Ferenc és a Horváth Lajos utcák környezetében lakókat és arra közlekedőket, hogy 2023. október 5. csütörtökről 2023. október 6. péntekre, valamint a 2023. október 6. péntekről 2023. október 7. szombatra virradó éjszaka, folytatódnak a múlt héten megkezdett csatornatisztítási munkálatok a Kazinczy Ferenc utcai és a Horváth Lajos utcai szennyvíz gerincvezetéken.
 
A munkálatokra a Kazinczy Ferenc u. 15. és a Kazinczy Ferenc u. – Horváth Lajos u. kereszteződés közötti szakaszon, valamint a Horváth Lajos utcában a Kazinczy Ferenc u. és a Szentpáli u. közötti szakaszon kerül sor.
 
Az autóbusz- és a gépkocsiforgalom zavartalanságának biztosítása érdekében a MIVÍZ a munkálatokat kizárólag az éjszakai órákban tudja elvégezni.
 
Az elkerülhetetlen zajjal járó munkák miatt a miskolci vízszolgáltató mindkét napon a 23:00 és hajnali 4:00 közötti időszakban az érintett lakók és az arra közlekedők szíves türelmét és megértését kéri.
 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!