Ugrás a tartalomra

El kell halasztani a Bükki Hegyi Maratont is

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 08. péntek 07:42
A magyar kormány május elején kiadott intézkedései miatt a tervezett időpontban, június közepén nem lehet megrendezni a 28. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyt. A szervezők reményei szerint ősszel pótolni tudják a megmérettetést.

A május első napjaiban, a kormány által kihirdetett újabb, koronavírus-járvány miatti korlátozás értelmében augusztus 15-ig futóversenyeket sem lehet rendezni.

– Ebből adódóan a június 13-ra kiírt nemzetközi terepfutó viadalunkat, a 28. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyt is el kell halasztanunk – tájékoztatta szerkesztőségünket Szűcs István, a rendező Marathon Club elnöke. – A hazai versenynaptárt figyelembe véve arra törekszünk, hogy Magyarország első hivatalos terepfutó-versenyét ebben a rendkívül nehéz szezonban is életre tudjuk hívni.

– Rajtunk nem fog múlni, folytatjuk az előkészítő munkát, hogy az eddig megszokott színvonalon várjunk mindenkit Miskolcon, a Bükk-hegységben. Az új, várhatóan őszi időpont egyeztetés alatt van. Kis türelmet kérünk, hamarosan jelentkezünk a dátummal – fogalmaztak a szervezők, akik a www.maratonclubmiskolc.hu honlapon ismertetik a további részleteket.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!