Ugrás a tartalomra

Élvezd ezt a napot, ne görcsölj! – II. Miskolci Pont Party

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. július 17. szerda 13:59
Torokba gombócot szorító érzéssel várod „a napot”? Már az összes lehetséges módon összeszámoltad a pontjaidat, és minden számításba jöhető tervet átfuttattál az agyadban? Itt az ideje kicsit lazítani: július 24-én ne gubbassz otthon egyedül a telefonodat szorongatva, hátha előbb érkezik „az” SMS, hanem vegyétek az osztálytársakkal nyakatokba a várost, és találkozzatok a Szinva teraszon! Várjátok együtt – egy fergeteges buli keretein belül – az idei ponthatárokat (is)!

Július 24-én, minden miskolci frissen érettségizett diákról kiderül, mi lesz „ha nagy lesz” – vagyis napvilágot látnak a 2019-es felvételi ponthatárok. Azért, hogy ez a nap ne az aggódásról, a „mi lesz velem, ha” kezdetű mondatokról, és a „többet kellett volna készülnöm az érettségire” felütésű gondolatoktól legyen hangos, Miskolc város, a Miskolc Tv, a MiNap.hu, a Helynekem és a Rádió M összefogott, hogy egy felejthetetlen, velejéig miskolci buli kellős közepén érhessen minden leendő egyetemistát a jó hír; „FELVETTEK”.

Minap-archív. Fotó: Végh Csaba

A város szívében délután 5 órakor totpeti DJ szettjével indul a visszaszámlálás, majd a SteelO, az Alibbie és a Hiperkarma frontembere, Bérczesi Róbert veszi birtokba a belváros teraszát. 8 órakor kéz a kézben izgulhattok a barátokkal (vagy mondhatnánk, hogy sorstársakkal) az óriás LED fal árnyékában a ponthatárhúzás pillanataiban. Miután mindenki számára világossá válik, milyen irányba halad tovább az élete, Totpeti szolgáltatja az ünnepléshez illő zenét, majd after partyra várnak minden leendő elsőst a Helynekembe. Plusz, a Pont Party ideje alatt a Rádió M stúdiója is kitelepül a Helynekem üvegteraszára.

Bulizz egy nagyot a belváros szívében a barátaiddal, hogy egy életen át emlékezzetek 2019. július 24-re!

PONT ott a helyed!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!