Ugrás a tartalomra

És a győztes: a Bíborszél

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 03. hétfő 12:47
A miskolci zenekar nyerte a Retró Rádió szavazását. A dalukat hallva olyanoknak is megjött a kedve a városhoz, akik eddig nem vágytak ide.
A stáb és a győztesek Forrás: Bochkor/Facebook

A múlt hét az országjárás jegyében telt Bochkor Gábornak és csapatának: először Sopronból, aztán Székesfehérról, Kecskemétről, Esztergomból, majd végül (de csak időrendben a sor végén) Miskolcról jelentkezett be a Retro Rádió népszerű reggeli műsora.  A mostani Szívesen+ turné különlegessége volt, hogy minden helyszínen lehetőséget kapott az országos bemutatkozásra egy-egy helyi együttes. Nálunk pénteken 6-10 óra között a Bíborszél zenélt. A 30 éve működő együttes pedig bejátszotta magát a hallgatók szívébe.

A turnéhoz egy játék is társult: az öt együttes egy szavazáson vett részt, a győztes jutalma, hogy két hónapra bekerül a Retro Rádió országos játszási listájába. A versenyben részt vevő zenekarok  a Bíborszél mellett a Pair o' Dice, a THE JOYSTIX, a Nova Prospect és a Szépülő Városközpont voltak. Hétfőn pedig kiderült az eredmény: a miskolci bandára voksoltak a legtöbben, így őket pörgetik majd két hónapig több mint 56 frekvencián szerte az országban (Miskolcon a Retro Rádió a 98,3-on fogható).

 

A szavazók mellett több hozzászóló is dícsérte a Bíborszelet a rádió online felületein: volt, aki azt írta, eddig nem vágyott Miskolcra, de a dal hatására mindenképp ellátogat hozzánk.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!