Ugrás a tartalomra

Év eleji újdonságok a városi idegenforgalomban

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. január 26. szerda 17:29
Miskolc TDM szervezete, a MIDMAR Kft. több újdonsággal kezdte meg a 2022-es esztendőt. A turistáknak és a szakmai szolgáltatóknak szóló Facebook-oldalak megújult tartalommal készülnek, és bevezetik a „Hónap termékét” is a Miskolc Boltban.

A cég megalakulása óta kiemelt figyelmet szentel az online felületeken való tájékoztatásnak. A város hivatalos turisztikai Facebook oldala a Hello Miskolc nevet viseli és több mint 25 ezren követik a napi rendszerességgel megjelenő bejegyzéseket. Az újévben „Tipp!” és „Tudtad-e?” témákban olvashatók színes, érdekes posztok a város és környéke attrakcióiról, programjairól.

A szakmai szolgáltatóknak szól a Miskolc TDM nevű Facebook oldal, ahol eddig elsősorban a turizmusban érdekeltek számára szóló változásokról (rendeletek, pályázati lehetőségek), statisztikai mutatókról, szakmai elismerésekről, Miskolc sajtóban való megjelenéséről lehetett olvasni. Január eleje óta heti rendszerességgel jelennek meg a #háttérben #MIDMAR megjelölésű posztok. Ezek a bejegyzések a TDM szervezet aktuális munkáiról szólnak, szöveges és képes betekintést nyújtanak a „kulisszák mögé”, információt adnak arról, hogy milyen feladatokon dolgoznak a cég munkatársai, mely feladatok elvégzését lehet a későbbiekben akár számon kérni rajtuk.

Az elmúlt napokban már olvasni lehetett arról, hogy elkészült a Miskolc Pass Classic kártya katalógusa, aminek terjesztését a Tourinform iroda megkezdte, de a város közterein megtalálható információs térképek megújításáról is értesülhettek az oldal olvasói. Aki szeretne naprakész lenni a szervezet tevékenységéről, legyen követője az oldalnak, egy kattintással értékes információkhoz juthat, ami akár saját vállalkozásának sikerességét is segítheti.

2013 óta több mint 430 alkalommal jelent meg a „Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon” online heti programajánló hírlevél, ami tematikusan gyűjti össze a város szűkebb környezetének rendezvényeit, hasznos tudnivalóit és több mint ezer címzetthez jut el. Január közepe óta egy új rovattal bővült a hírlevél, a „Hónap terméke” cím alatt a Tourinform irodán belül található Miskolc Bolt egy-egy portékája kerül bemutatásra. A bolt dedikáltan a helyi vagy a kistérségből származó kézműves termékek és a Miskolc felirattal, logóval rendelkező áruk értékesítését célozta meg. Januárban a kétféle színben kapható, a város attrakcióit grafikusan megjelenítő Miskolc bögre lett a „Hónap terméke”.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!