Ugrás a tartalomra

Fejlesztésekről egyeztetnek

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. október 13. szerda 17:11
A Városgazda egyeztetés-sorozatra hívta a miskolci önkormányzati képviselőket.

Hegedűs Andrea. Fotó: Juhász Ákos


A választókerületekben idén elvégzett, a folyamatban lévő és a következő évben tervezett fejlesztésekről, munkákról egyeztet a napokban az önkormányzati képviselőkkel a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. Egy-egy választókerület fejlesztésére évente 10 millió forint jut, melynek egy részéből a képviselők rendezvényeket, egyesületeket támogathatnak, és ebből finanszírozhatják a városrészben szükséges fejlesztéseket: új, járda vagy éppen lépcsőfelújításokat, növénygondozási és virágosítási munkálatokat is.

 A képviselők üdvözölték a társaság kezdeményezését, ennek köszönhetően ugyanis hatékonyabban tudják közösen kezelni a lakosságtól érkezett felvetéseket, problémákat – mondta el lapunknak Hegedűs Andrea önkormányzati képviselő.

- Egyúttal köszönetem szeretném kifejezni a Városgazda munkatársainak azért az emberfeletti munkáért, amit az elmúlt időszakban végzett a városért ebben a nehéz helyzetben. Tették ezt annak ellenére, hogy a 2019-es választások után és a járvány miatti kormányzati elvonások nagyon megnehezítették az életet, éreztetik hatásukat még jelenleg is. Ennek ellenére a rendelkezésre álló a nagyon kicsi összegből az önkormányzati képviselők a választókerületekben megpróbálták kihozni a lehetetlent – zárta a képviselő.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!