Ugrás a tartalomra

Felejthetetlen emlékek a Creppynél

Utoljára módosítva
2021. szeptember 20. hétfő 09:26

Akár életed nagy eseményének keresel megfelelő helyszínt, akár egy családi történést szeretnél emlékezetessé tenni, vagy a munkád újabb mérföldkövét ünnepelnéd, esetleg barátaiddal szeretnél összejönni különleges környezetben, a legjobb választás a Creppy!

A Creppy Center Miskolc egyik legmodernebb és legkülönlegesebb rendezvényközpontja, ahol akár nagyobb létszámú, akár szűkebb körű eseményeket teszünk igazán emlékezetessé.

Az országos szinten egyedülállónak számító Creppy Center a palacsintás élményt egy újabb szintre emelte. A Magyarország legnagyobb palacsintaközpontjaként ismert Creppy Center egy high-tech berendezéssel felszerelt multifunkcionális komplexum, mely egy száz fős, nagyszabású eseményeknek is helyet kínáló rendezvényteremmel rendelkezik, mely mellett a több, mint hatvan vendéget befogadni képes, egyedi hangulatú, mediterrán terasza is páratlan élményt nyújt.

Az utánozhatatlan Creppy palacsintás ételsorai vár minden palacsinta rajongóra egyedi környezetben, a Creppy Center palacsintás rendezvény központjában.

Creppy Center Miskolc: a legkülönlegesebb rendezvény centrum

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!