Ugrás a tartalomra

Felvonták a nemzeti lobogót Miskolcon is

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 20. kedd 20:12
Miskolcon az augusztus 20-ai ünnepi rendezvények kedd reggel a Népkertben kezdődtek, ahol ünnepélyesen felvonták az országzászlót.

10 órától már a felsőhámori Szent István szobornál tartottak megemlékezést és koszorúzást.

Juhász Ákos képgalériája

A központi ünnepség délután 6 órakor ünnepi menettel kezdődött: a résztvevők a Városházától a Szent István térre vonultak az aratókoszorúval. A rendezvényen a történelmi egyházak képviselői idén is megszentelték az új kenyeret. A műsorban a Tompa Mihály Énekkar (Hanva) működött közre.

Már kora délutántól tartalmas kulturális programokkal várták a családokat Miskolc belvárosában. A Városháza és a Megyeháza között felállított Kisszínpadon délután 2-től Muzsikás Péter gyermekműsorát tekinthették meg az érdeklődők. 3 órakor a Sebaj Színház lépett színpadra, majd következett a Zabszalma Zenekar koncertje. Este 7-kor a Sky Fanatic, majd a Guča Partyzans Brass Band szórakoztatta az ünneplő tömeget.

A Szent István téri Nagyszínpadon délután 5-kor a Szinvavölgyi Néptáncműhely Kisszinvavölgyi csoportja táncolt. Fél 8-tól a Budapest Bár, 21:15-től pedig a Bohemian Betyars lépett fel. A napot az ünnepi tűzijáték zárja 10 órától.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!