Ugrás a tartalomra

Figyelnek a közlekedőkre az Avason

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 26. péntek 13:14
Fodor Zoltán önkormányzati képviselő csaknem négymillió forintból hozott rendbe járdát a Jósika utcában pár hónapja, most pedig egy parkolót nyitott meg a másik oldalán, hogy átjárható legyen akkor is, mikor kamion állja el a kijáratot.
Fotó: Juhász Ákos

Évtizedek óta az Avasi Gimnáziummal majdnem szemben lévő boltba jár vásárolni Fodor Zoltán önkormányzati képviselő. – Már többször lettem figyelmes arra, hogy miután beállt a kamion az üzlet hátuljához, hogy kipakolják az árut belőle, elzárta a parkolóból kifelé vezető utat. Ez feszültséget szült az autósokban. Ráadásul a nyerges kamionnal is nehéz volt megfordulni, tolatgatni a szűk helyen. Arra gondoltam, az megoldás lehetne, ha a parkolót kinyitnánk egy másik helyen a Mednyánszky László utcára – mondta. 

A 3,6 millió forintos közbeszerzés még a nyáron elindult, aminek keretében a Jósika utcán is felújították a járdát. A folytatásban még egy elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát tesznek majd a pakolóból kihajtóknak, valamint a politikus tervezi azt is, hogy tavasszal felfesti a parkolót, mintegy kijelölve az autósok számára, hogy hova álljanak, hogy minél többen elférjenek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!