Ugrás a tartalomra

Gőzerővel fejleszti miskolci hálózatát a UPC

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 13. csütörtök 08:49
Nagyszabású hálózatfejlesztési és korszerűsítési munkákba kezdett miskolci hálózatán a UPC Magyarország. A munkálatok célja, hogy növeljék a hálózat stabilitását és megbízhatóságát, felkészítsék az egyre növekvő adatforgalmi igényekre és a még innovatívabb szolgáltatások megjelenésére.

A hálózatfejlesztésre azért van szükség, mert az ügyfelek egyre több okoseszközt használnak és egyre inkább olyan tartalmakat fogyasztanak az interneten, amelyek zökkenőmentes eléréséhez elengedhetetlen a hálózat feltuningolása. Gondoljunk csak az online videós tartalmak, a navigációs szoftverek használatára, a közösségi hálózatok elterjedésére és a játékok forradalmára.

A következő hónapokban a UPC kollégái végigjárják a teljes miskolci hálózatot, és korszerűsítik, illetve egyes helyeken ki is cserélik a közterületi hálózati eszközöket, elosztókat. Azoknak a legmodernebb technológiai megoldásoknak a segítségével, amelyekkel a UPC munkatársai „jövőbiztossá” teszik a miskolci hálózatot, a fogyasztói élmény hosszú távon egyértelműen javulni fog.

„Arra törekszünk, hogy a munkálatok ideje alatt a szolgáltatásaink zavartalanul működjenek, azonban a legnagyobb gondosság mellett is előfordulhatnak rövidebb szolgáltatáskiesések az éppen érintett körzetekben, amelyekért ügyfeleink türelmét és megértését kérjük. A munkák ütemezéséről előzetesen a UPC weboldalán tájékozódhatnak a miskolciak, és az érintett területeken élőket egyéb módokon, pl. a közösségi média segítségével és szórólapok, falragaszok kihelyezésével is értesítjük majd.” – mondta el lapunknak Tóthné Lengyel Zsuzsanna, a UPC területi értékesítési igazgatója.

A hálózatkorszerűsítés mellett a Szinva Parkban lévő üzletét is átalakítja a UPC, így június elejétől előre láthatólag 2 hónapig a mostani üzlettel szemben lévő ideiglenes shopban várják az ügyfeleket. Az átalakítás után sokkal komfortosabb és szebb környezetben tudják majd kiszolgálni a boltba betérőket.

A UPC számos új, kedvező ajánlattal is szeretne kedvezni a miskolci ügyfeleknek. A legújabb ajánlat azoknak a vezetékes UPC szolgáltatásokkal már rendelkező új ügyfeleknek kínál nagyon kedvezményes mobiltarifákat, akik áthozzák mobilszámukat a UPC-hez. Különösen a családosok számára éri meg váltani, hiszen minél több családtag hozza át a számát, annál többet tudnak spórolni a beszélgetések és a mobilinternet költségén.