Ugrás a tartalomra

Ha a hónap harmadik vasárnapja, akkor Termelői Nap

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 17. vasárnap 14:25
„Együtt az idősekért”Miskolci Termelői Nap októberben is Hagyományosan október közepén rendezik meg a Miskolci Termelői Napot az Erzsébet téren, ahol ebben a hónapban az időseké a főszerep.

Vasárnap reggel kilenc és délután egy óra között az érdeklődők beszerezhették az Erzsébet téren kedvenc kézműves portékáikat, és minőségi bio élelmiszereket is vásárolhattak. 
Azonban a termelői napon nem csak különböző bio árukat szerezhetnek be az egészségtudatos vásárlók, hanem tematikus programjai is vannak ezeknek az alkalmaknak.
- Mivel idősek hónapja van, ők kerültek most reflektorfénybe – mondta Tamás Krisztián, a Miskolci Kulturális Központ kommunikációs menedzsere. - 10 órától közös Tai-Chi és Meridián torna várta az érdeklődőket, hogy az ide látogatók megismerkedhessenek ezekkel a nem mindennapi mozgásformákkal. Majd 11 órától a Classic Brass Quintet vidám zenés műsora következett.
A megszokott kézműves foglalkozások sem maradnak el, hiszen rendeztek nagyi-unoka kézműves foglakozást is a Fügedi Márta Népművészeti Egyesülettel.
- Emellett mellrák ellenes hónap is az október világszerte, így jelentkezni lehetett különböző szűrésekre is – mesélt a programokról a kommunikációs menedzser.  

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!