Ugrás a tartalomra

Hátborzongatóan izgalmas Halloween hét veszi kezdetét az Avalon Parkban október 25-én!

Utoljára módosítva
2021. október 25. hétfő 08:39
Rettentően fergeteges hangulatban tölthetik a családok az őszi szünetet a Halloween-i köntösbe bújt Avalon Parkban! Október 25-31-ig minden nap más, alkalomhoz illő jelmezbe bújva érkezhetnek a gyerekek a Maya Játszóparkba, ahol egész héten részt vehetnek Jack Spenót vérfagyasztó interaktív műsorain is. (Támogatott tartalom.)

Rettentően fergeteges hangulatban tölthetik a családok az őszi szünetet a Halloween-i köntösbe bújt Avalon Parkban! Október 25-31-ig minden nap más, alkalomhoz illő jelmezbe bújva érkezhetnek a gyerekek a Maya Játszóparkba, ahol egész héten részt vehetnek Jack Spenót vérfagyasztó interaktív műsorain is.

A Halloween programsorozat már hagyománnyá vált az Avalon Parkban, mely az őszi szünet ideje alatt szellemes dekorációba bújva várja vendégeit. A családok idén is mulatságos és sokszínű programokra számíthatnak, hiszen minden nap más rémségekkel találkozhatnak, úgymint kalózokkal, zombikkal, szellemekkel, vámpírokkal, boszorkányokkal, varázslókkal, vagy csontvázakkal. A programok ideje alatt minden nap készíthetnek a a vállalkozó szelleműek töklámpást, betekinthetnek Adri boszi rémisztő házába, sok édességet zsebelhetnek be a kincskeresésen, valamint tematikus arcfestéssel és Halloween-i tetkókkal rémisztgethetik egymást a Maya játékbirodalomban. Igazán méltó módon azonban az alkalomhoz illő jelmezbe bújva élhetik át a fergeteges halloweenozás hangulatát az óvodás és iskoláskorú gyerekek, akik október 31-én nagyszerű nyereményekért még meg is mérettethetik magukat egy rémversenyen. A látogatók folytonos kíváncsiságát fenntartva, minden nap más tematikára épülő interaktív műsorral készül Jack Spenót is, aki naponta más jelmez mögé bújva csal mosolyt mindenki arcára tovább fokozva a családok egyébként is dermesztően izgalmas időtöltését.

Esténként pedig hajmeresztő rémpartikon és banyabálon mutathatják meg a frappáns jelmezekbe öltözött gyerekek és a vállalkozó szellemű szülők, hogy milyen ritmusérzékkel is rendelkeznek az egyes rémségek. A legbátrabbak pedig még kísérteties bogarakkal és csúszómászókkal is fotózkodhatnak szerdán és szombaton.

A programsorozat teljes ideje alatt a szellemvasúttá változott Avelino kisvonat díjmentesen szállítja a vendégeket, így bőven adódik alkalma mindenkinek megtapasztalni a kísértetiesen jó vonatozás élményét is.

Ünnepeljék a Halloween-t a természetben!

A programokról bővebben az avalonpark.hu/aktualitasok weboldalon olvashatnak az érdeklődők.

További hírek

Olvasnivaló