Ugrás a tartalomra

Hiába a mezőnyfölény, kikapott a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. október 19. szombat 19:08
Ezúttal sem sikerült nyerni Debrecenben.

Az OTP Bank Liga 9. fordulójában az első félidőben a játék szinte minden elemében jobb volt a DVTK, azonban a DVSC korai gólját több ziccerből és számtalan szöglet után sem sikerült ekkor még kiegyenlíteni. A fordulást követően Márkvárt Dávid lövése után szinte egyből jött a diósgyőri gól, majd mikor Varga Kevin kiállíttatta magát, felcsillant a győzelem esélye. Azonban a hazaiak éltek a büntető adta lehetőséggel, majd a hátra lévő időben utolsó erejükkel is kivédekezték a DVTK döntő mezőnyfölényét.

OTP Bank Liga 9. forduló, eredmény:

Debreceni VSC - Diósgyőri VTK 2-1 (1-0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 5460 néző. Játékvezető: Bogár Gergő (Szert Balázs, Buzás Balázs; Berke Balázs, Szilasi Szabolcs).
DVSC: Nagy S. - Kusnyir, Kinyik, Szatmári Cs., Ferenczi - Adeniji, Haris, Tőzsér, Varga K. - Szécsi M. Garba. Vezetőedző: Herczeg András.
DVTK: Danilović - Polgár, Brković, Karan, Tamás M. - Márkvárt, Iszlai - Shestakov, Rui Pedro, Prosser - Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Prosser helyett Korbély a 65., Shestakov helyett Hasani a 68., Adeniji helyett Trujić a 77., Tamás M. helyett Tabaković a 81., Garba helyett Pávkovics a 84., Tőzsér helyett Csősz a 88. percben.
Sárga lap: Brković a 24., Kinyik a 25., Rui Pedro és Szatmári Cs. az 59., Iszlai a 64. percben.
Piros lap: Varga K. a 61. percben.
Gólszerző: Szécsi M. (1-0) a 9., Márkvárt (1-1) a 47. percben.

Kulcspillanatok:

9. perc: Szécsi Márk lefordult a kaputól 22 méterre, majd Varga Kevintől visszakapott labdát jobbról a kapu bal oldalába lőtte, 1-0

47. perc: Diósgyőri szöglet jobbról, Prosser laposan rúgta középre a labdát, amit az érkező Márkvárt Dávid 14 méterről egyből kapura lőtt. Minden bizonnyal egy társat érintve jutott a labda a kapu bal oldalába, 1-1

65. perc: Iszlai lerántotta az ötösön Szatmárit, büntető. Tőzsér Dániel állt a labda mögé, és nagy erővel a kapu jobb oldalába lőtt, 2-1.

(A külső kép illusztráció)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!