Ugrás a tartalomra

Hubay: a magyarok érdekeit védő képviselőket kell küldeni Brüsszelbe

Kujan István
Utoljára módosítva
2019. április 29. hétfő 12:34
Miskolcon is folytatják a támogatói aláírásgyűjtést a Fidesz-KDNP képviselői – mondta el Hubay György országgyűlési képviselő „Brüsszelben is Magyarország az első” címmel megtartott hétfői sajtótájékoztatóján a Villanyrendőrnél.

Magyarország nem akar bevándorlóország lenni, ezt szeretnénk alátámasztani minden egyes aláírással – fogalmazott a kormánypárti politikus, aki kiemelte: nagy téttel bír a május 26-ai EP-választás.

Fotó: Mocsári László

– Arról döntünk, hogy sikerül-e megváltoztatni a jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli politikát, és megvédeni a magyar emberek érdekeit. Magyarországnak olyan képviselőket kell küldenie Brüsszelbe, akik megvédik a magyarok érdekeit, és nem Brüsszelt fogják képviselni hazánkban – vélekedett Hubay György, aki arra kért mindenkit, akinek fontos hazánk biztonsága, fontos a gyermekeinek, unokáinak jövője, hogy támogassák Orbán Viktor miniszterelnök programját.

– Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első. Miskolcon továbbra is békében, biztonságban, nyugalomban szeretnének élni az emberek; mi pedig szeretnénk Magyarországot magyar országnak megtartani – hangoztatta.

További hírek

Olvasnivaló