Ugrás a tartalomra

Ingyenes konzultáció a nyílt nap keretében

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 08. hétfő 12:49
Fogyókúra orvosi segítséggel - egyre többen veszik igénybe a szakirányú segítséget. Dr. Ispány Marietta rendelése március 10-én nyílt napot tart. A helyszínen ingyenes orvosi mérés és tanácsadás lesz. (Fizetett tartalom.)

Többek közt állapotfelmérés, zsírraktár-kalkuláció, testösszetétel-vizsgálat, keringésellenőrzés, anyagcseretérkép, orvosi tanácsadás, májszintellenőrzés, diétás tanácsok várják az odalátogatókat. 

  - Kilenc éve foglalkozom az orvosi fogyókúrával - mondja dr. Ispány Marietta. - Célom, hogy minél több ember részesüljön ebben a terápiában, leadva a kilókat, megtanulva a helyes táplálkozást, elindulva a mozgás útján, elhagyva a gyógyszereket. Akár 5, 10, 20, akár 70, 80, 100 kg-ot kell leadnia, fogadjon el egy egészséges, önbizalommal teli életet, túlsúly nélkül, karcsú alakkal.

Szeptember óta -27 kg-os fogyás

Kedves Páciensünk fordított az életén, számára kinyílt egy ajtó, amely egy megújult élethez vezet. 2020 szeptembere óra 27 kg-ot adott le testzsírból. Figyelemre méltó hozzáállással nagy lépéseket tett az egészség felé. Vércukor és koleszterinértéke csökkent, májfunkciói normalizálódtak, így gyógyszereit is csökkentettük. Könnyen mozog, hangulata, közérzete kiváló, fellépése magabiztos lett. Lendületesen folytatja a diétát a céltestsúly felé.
Szeretettel gratulálunk!

Végre boldog vagyok, -53,5 kg zsírtól szabadultam meg!

A hétköznapok során nagyon megviselt a rémisztő valóság, hogy 146 kg voltam, nem volt önbizalmam, félénk voltam és sokszor szorongtam. Elhatároztam, hogy megváltoztatom az életemet. 2020. április 28-án kezdtem az INSUMED orvosi diétát Dr. Ispány Marietta doktornőnél. Nagyon lelkes voltam és a célom elérésében segítséget kaptam. A doktornő felügyelete biztonságot jelentett, és ahogy csökkent a súlyom, ez tovább növelte a kitartásom.  Január 19-én 57,5 kg-os súlycsökkenést mértünk, ebből 53,5 kg zsír volt. Nagyon hálás vagyok, mert az egész életem megváltozott. Jobb a közérzetem, az egészségem, az önbizalmam visszatért! Köszönöm!

A fogyókúra elkezdésekor ingyenes mérések. Ha túlsúlyos, szív-érrendszeri betegséggel küzd, magas a vérnyomása, magas a koleszterinszintje, refluxbetegsége van, ízületi gyulladással, kopással küzd, nem esik teherbe, PCO szindrómás, akkor keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól!  

ERŐSÍTSE IMMUNRENDSZERÉT!

Keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól! Tegye meg az első lépést egy egészséges, lehetőségében szabadabb élet felé! 
 

Medi-Art Egészségcentrum

Miskolc, Arany János utca 9. I/1.

Bejelentkezés: Dr. Ispány Marietta 06-70/322-5982

www.facebook.com/insumedmiskolc

www.insumeddieta.hu