Ugrás a tartalomra

Ismét gyűjtést szervez a DVTK a helyi állatmenhelyeknek

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 12. vasárnap 14:46
A DVTK és a klub szurkolói az elmúlt években számtalan alkalommal hívták fel a figyelmet a felelős állattartásra és segítettek már a helyi állatmenhelyeknek. Október 4-e az állatok világnapja, ez alkalomból – a tavalyi évhez hasonlóan – ismét gyűjtést szervez a DVTK család. Már a Nyíregyháza és a Szentlőrinc elleni mérkőzések előtt is várják a jó minőségű konzerveket és száraztápokat a DVTK Shopba.
Forrás: dvtk.eu

Egy évvel ezelőtt 597 kilogramm száraztáp és 442 doboz kutyák és macskák számára készült – kiváló minőségű – konzerv gyűlt össze. Idén szeretnék ezt is túlszárnyalni. 

Az őszi és a téli időszakban kiemelten fontos a megfelelő tápanyagbevitel az állatok számára is, ezért most inkább mindenki kevesebbet, de jobb minőségű eleséget hozzon!

Mivel a menhelyeken sok kölyökkutya és kiscica is van, valamint sok sérült és beteg állatot gondoznak, ezért arra is figyelni kell, hogy szenzitív és kölykök számára megfelelő táp és konzerv is gyűljön, hiszen a menhelyek munkatársainak elmondása alapján ezekből mindig hiány van náluk.

A DVTK és a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda által közösen összegyűjtött adományokat a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány, a Miskolci Állatsegítő Alapítvány, valamint a Miskolci Állategészségügyi Telep gazdátlan kutyái és cicái között egyenlő arányban osztják majd el. A kiszállításról a DVTK gondoskodik.

A gyűjtés időpontja: szeptember 13., 12:00 – október 1., 18:00
A gyűjtés helyszíne: DVTK Shop (3533 Miskolc, Andrássy Gyula u. 61.)
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat (nem meccsnap): zárva
Vasárnap (nem meccsnap): zárva
Meccsnap:déltől a lefújás után még 1 órán át.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!