Ugrás a tartalomra

Ismét Miskolcra került Az év honlapja cím

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 27. péntek 14:16
Önkormányzatok és települések kategóriában diadalmaskodott az MGL Creative Kft. által fejlesztett Miskolc.hu weboldal.

A digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az év honlapja pályázatot idén 21. alkalommal rendezte meg a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat, a megmérettetésre több mint kétszázhúsz nevezés érkezett be. A szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott.

A díjak ünnepélyes átadását csütörtökön rendezték meg a Marketing Awards Night keretében a Symbol Budapest rendezvényközpontban, ahol Varga István László, a pályázat alapítója, valamint Bonyhádi Gábor, a zsűri elnöke hirdette ki a tavalyi év nyerteseit.

- A mostani termés rendkívül gazdag volt. Pályázóink rendre komolyan vették az okos eszközök elterjedését, és már eleve mobilra tervezett honlapokkal startoltak. Vezető nemzetközi és hazai digitális marketing szakemberek egyöntetű véleménye, hogy az első három legfontosabb marketing eszköz egyike a honlap. Ez a trend várhatóan a jövőben sem változik. A hazai specializált digitális ügynökségek, webfejlesztő csapatok és a kkv weboldalak előretörése már évek óta tart. Ennek eredményeképpen számos kimagasló és szakmailag igényes pályázatot díjazhatott a szakmai zsűri – mondta Varga István László.

A pályázatra a legtöbb nevezés az E-kereskedelem (27), a Szolgáltatás (21) illetve Az év applikációja (17) kategóriába érkezett. Emellett számos kiváló megoldás született például Az év kreatív megoldása, az Ipari web, valamint a B2B weboldalak kategóriában is.

Az év honlapja abszolút díj győztese a Virágbéke – És legyen virágbéke.

Önkormányzatok és települések kategóriában a Miskolc.hu weboldalt ítélték ismét a legjobbnak.

Az estről díjjal térhetett haza még a Szállás.hu, a Rossmann Online Drogéria, a Billingo, a Lumenet, a Hollóházi Porcelán Manufaktúra, valamint a MOL Move applikáció, a PastPay, a Sielők.hu, a Baumit és Füzér vára is.

A Közönségdíjat több mint 5500 szavazattal a PregHello kismama app nyerte.

Az Internetes kultúra fővárosa vándordíjat pedig ismét Pécs tudhatja magáénak.

A díjazottak teljes listája IDE kattintva tekinthető meg.

További hírek

Olvasnivaló