Ugrás a tartalomra

Ismételjük meg a korábbi sikert, legyen miskolci az év fürdője!

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. július 15. hétfő 13:34
Ez csak rajtunk, lokálpatrióta fürdőlátogatókon múlik. Már javában tart a szavazás, a miskolci fürdők idén is versenybe szálltak a komoly presztízzsel bíró címekért.

Ezen a nyáron már ötödik alkalommal versengenek egymással a hazai fürdők. A közönségszavazáson 2019-ban is három kategóriában keresik a győztest: a legnagyobb és legismertebb, valamint nagyvárosokban található fürdők Az év fürdője 2019 kategóriában, a regionálisan ismert fürdők Az év regionális fürdője 2019, míg a kis településeken található kis fürdők A helyiek kedvenc fürdője 2019 kategóriában indulnak. Mindháromban a legtöbb szavazatot szerző fürdő nyer.

Egy szavazó kategóriánként csak egy fürdőre szavazhat. A szavazók az e-mail címük segítségével azonosíthatják magukat. A voksukat leadók között wellness hétvégéket és egyéb ajándékokat sorsolnak ki. A nyerteseket a megadott e-mail címükön értesítik (a címeket a sorsolás után törlik a szervezők).

A Miskolctapolca Barlangfürdő Az év fürdője kategóriában méreti meg magát. A Miskolctapolcai Strandra A helyiek kedvenc fürdője között szavazhatunk, míg a Selyemréti Strandfürdő Az év regionális fürdője kategóriában indul.

A szavazás június 1-jén kezdődött, és egészen augusztus 31-ig tart.

Tavaly egyébként a Miskolctapolcai Strand a második helyet csípte meg a helyiek kedvence között, a Barlangfürdő pedig nem talált legyőzőre a megyében. 2017-ben a Selyemréti Strandfürdő lett a bronzérmes a megyei összevetésben. Mint ismert, 2016-ban értük el a legjobb eredményt: az Európában egyedülálló Miskolctapolca Barlangfürdő nyerte akkor az Év fürdője versenyt, és megnyerte a megyei versengést is, amiben a Selyemréti Strandfürdő is alig szorult le a dobogóról (negyedik helyezést ért el).

Szavazni itt tudunk:

Miskolctapolca Barlangfürdő – Az év fürdője 2019

Miskolctapolcai Strandfürdő – A helyiek kedvenc fürdője 2019

Selyemréti Strandfürdő – Az év regionális fürdője 2019.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!