Ugrás a tartalomra

A járdák is megújulnak a Telekom fejlesztései kapcsán

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 17. péntek 09:49
A Magyar Telekom fejleszti szolgáltatásait Miskolc belvárosában, hogy az itt élők számára is elérhető legyen a távközlési vállalat korszerű és modern kommunikációs kínálata. További jó hír, hogy a munkálatok velejárójaként az érintett területeken a járdák is megújulnak.

A fejlesztésnek köszönhetően a szolgáltatások lefedettsége és minősége jelentősen megnövekszik, biztosítva ezzel a miskolciak digitális hozzáférhetőségének emelését - közölte szerkesztőségünkkel a polgármesteri hivatal.

A fejlesztési munkálatok megvalósítása forgalomkorlátozással jár, amely a külső forgalmi sáv, valamint a fél útpálya lezárását érinti. A forgalomkorlátozások és sávlezárások szakaszosan, a munkavégzés folyamatának megfelelően történnek.

A kivitelezésnek köszönhetően az érintett területek járdaszakaszai új burkolatot kapnak, a munkálatok során a járdákat 1-2 napra szakaszosan lezárják, azonban az elkészült járdalap már alkalmas lesz a gyalogos közlekedésre.

A járdák és a munkálatokkal érintett útszakaszok aszfaltozása miatt a későbbiekben is korlátozott ideig tartó lezárásokra kell számítani.

A fejlesztés jelenlegi üteme a Madarász Viktor, Papszer és Mélyvölgy utcákat érinti, ezt követően pedig a Horváth Lajos utcán lesznek részleges forgalomkorlátozások.

Kérjük, hogy a munkavégzés ideje alatt az említett szakaszokon a járművezetők fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Köszönjük a járművezetők és az érintett szakaszokon élők türelmét és megértését - zárul a közlemény.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke