Ugrás a tartalomra

Jövőre egy helyen vehetünk repülőjegyet és szervezhetjük utazásunkat

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 17. péntek 12:11
Januártól kezdődően létrejön az Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda. A Szerviz Iroda Utazásszervező Kft. és az Air partner Repülőjegyiroda fúziójából megszülető vállalkozás egyszerre biztosítja repülőjegyek értékesítését és az utazások megszervezését.

A tulajdonosok kedden sajtótájékoztatón beszéltek a lépés hátteréről. Elhangzott, hogy az 1992-ben alapított Szerviz Iroda Kft. és a működését 1997-ben megkezdő Air Partner Repülőjegy Iroda Kft. hatalmas szakmai tapasztalatot halmoztak fel az eltelt évek alatt.

A két cég – amelyek azonos tulajdonosi körrel rendelkeznek – szerves egységben dolgoztak együtt eddig, azonban önálló vállalkozásokként. A részben gazdaságossági indokok által vezérelt fúzió eredménye a januártól létrejövő Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda, amely egyesíti a két szolgáltatástípust – tudtuk meg Ócsai Ágnes és Bárdos István tulajdonosoktól.

Salamon Attila, Ócsai Ágnes, Bárdos István (b-j.); Fotók: Beregi László

Az új cég ügyvezetője, Salamon Attila arról beszélt, hogy ezek a tevékenységek az idegenforgalmi szolgáltatások teljes spektrumát lefedik.

A két cég fúziójából létrejött Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda  tulajdonosi köre megegyezik a korábbi két cégével: Ócsai Ágnes, Kuszmann Ágota, Salamon Attila és Bárdos István.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!