Ugrás a tartalomra

Karácsony Gergely jövő pénteken érkezik Miskolcra

Máté Bájer
Utoljára módosítva
2021. július 02. péntek 13:08
A miniszterelnök-jelölt ismertetni fogja programjait, elképzeléseit – fogalmazott az eseményt bejelentő pénteki sajtótájékoztatóján Varga László országgyűlési képviselő.
Fotó: Mocsári László

Több sajtótájékoztató t is tartott a MSZP helyi szervezete az előválasztásokkal kapcsolatban. Nemrégiben például bejelentették, hogy a B.-A.-Z. megyei II-es választókörzet párt által delegált országgyűlési képviselőjelöltje Varga László lesz, míg az I-es körzetben Simon Gábor indul. Ezeken az eseményeken beszéltek az MSZP-Párbeszéd távlati elképzeléseiről is.

- Az miniszterelnöki előválasztáson mi – és mellettünk az LMP és több civil szervezet egyaránt – Karácsony Gergelyt támogatjuk: azt szeretnénk, hogy a jövőben ő legyen az ország miniszterelnöke – fogalmazott Varga László, aki elmondta azt is, hogy az elmúlt hetekben sokat találkozott a miskolciakkal.

- Többször kérdeztem a város lakóit az elképzeléseikről, meghallgattam a javaslataikat. Most lehetőségük lesz a miskolciaknak és a környéken élőknek, hogy meghallgassák Karácsony Gergely elgondolásait: jövő hét pénteken, július 9-én 18-órától vele közösen várjunk minden érdeklődőt az Erzsébet téren, a Kossuth szobornál. Ott elhangzik majd, milyen programpontok mentén kormányozna, hogyan képzelné Karácsony Gergely az ország irányítását.

Varga László arról is beszélt, hogy kormányváltás esetén megteremtik a lehetőséget Miskolc stabil működéséhez.

- Nem elvennénk az önkormányzatoktól, hanem többletforrásokat nyújtanánk nekik. Az utóbbi idők elvonási megmutatják: kormányt kell váltani jövőre. Mi nagy támogatói leszünk az országgyűlésben az önkormányzatoknak és az általuk kidolgozott terveknek, mint például a Miskolc 2030 fejlesztési programnak.  

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!