Ugrás a tartalomra

Könnyítés a felsőzsolcai diákoknak

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 31. péntek 11:40
Bevezetik a kiegészítő tanuló bérletet február 1-től, tudatta közleményében az MVK Zrt.

Az a tanuló, aki 2020. február 1. és december 10. között a Keleti kapu – Felsőzsolca szakaszon érvényes, 7/2 90% jelzésű havi-vagy hóközi bérlet vásárlását követően azonnal a 7/2-es 90%-os értékszelvénnyel azonos érvényességű, Miskolcon érvényes tanuló bérletet vált, a miskolci kiegészítő tanuló bérletet 3900 Ft helyett 3230 Ft-ért vásárolhatja meg.
A kedvezmény mértéke a közigazgatási határon túl érvényes diákbérlet ára, vagyis 670 Ft. A kedvezmény más bérletszelvény típusra – ideértve a Miskolc Pass Classic kártyával kedvezményesen megvásárolható bérletszelvény típusokat is – nem vehető igénybe.
A kiegészítő tanuló bérlet az MVK Zrt. korlátlan számú utazásra érvényes az MVK Zrt. villamos és autóbusz  járatain (Miskolc közigazgatási határáig) havi bérlet esetén a tárgyhó első napjának 0:00 órájától a  következő hó 5-én 24:00 óráig, hóközi bérlet esetén a kezdő nap 0:00 órájától a következő hónap azonos napját megelőző napján 24:00 óráig. 
A kiegészítő tanuló bérleten tintával, olvashatóan, javítás nélkül kell feltüntetni a diákigazolvány számát (vagy oktatási azonosító számát), és a 7/2-es 90%-os bérletszelvény számát. Az kiegészítő tanuló bérlet diákigazolvánnyal és azonos időszakra megváltott 7/2-es 90%-os bérletszelvénnyel együtt érvényes.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!