Ugrás a tartalomra

Közeleg az érettségi – Segít a Géniusz Könyváruház!

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 23. hétfő 13:37
Hamarosan itt az érettségi, ráadásul a mostani helyzetben a felkészülés is nehezebb, hiszen a diákok nem léphetnek be az iskolákba, ezért kiemelten fontos, hogy a legjobb érettségi felkészítő könyvekből tanulhassanak, ebben segít eligazodni a Géniusz Könyváruház!

Webáruház: www.geniusz.hu

Emelt szintű érettségi - Magyar nyelv és irodalom – 2020

Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2019 novemberében nyilvánosságra hozott, 2020-as emelt szintű magyar nyelv és irodalom érettségi vizsga szóbeli témaköreinek sematikus kidolgozását adja, a Részletes Érettségi Vizsgakövetelmények alapján.

2020. évi érettségi tételek magyar nyelv és irodalomból - 40 emelt szintű tétel MX-1261

Az emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötet a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2020. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 20 irodalomtétel és 20 magyar nyelvi tétel kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjaa a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes témát részletesen mutatja be.

Nézd meg a videónkat: https://www.youtube.com/user/geniuszkonyv

Matematika érettségi vizsgára ajánlja a Géniusz Könyváruház:

Emelt szintű érettségi - matematika – 2020

Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással és nem is előre gyártott mintatételekkel kívánja segíteni, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2019 végén nyilvánosságra hozott témakörök teljes kidolgozását adja, a Részletes Érettségi Vizsgakövetelmények alapján. A könyv szerzőjének, dr. Siposs Andrásnak több évtizedes oktatási tapasztalata van számos iskolatípusban és oktatási szinten, több sikeres középiskolai tankönyv és feladatgyűjtemény írója. Mesterpedagógus, kutatótanár, tantárgygondozó, szaktanácsadó, vezetőtanár.

Érettségi összefüggések és mintafeladatok matematikából középszinten MX-1216

 Nézd meg a videónkat: https://www.youtube.com/user/geniuszkonyv

Történelem érettségi vizsgára ajánlja a Géniusz Könyváruház:

Emelt szintű érettségi - Történelem - 2020

Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2019 decemberében nyilvánosságra hozott, 2020-as emelt szintű történelem érettségi vizsga szóbeli témaköreinek sematikus kidolgozását adja, a Részletes Érettségi Vizsgakövetelmények alapján. A történelem érettségi felkészítő kötet szerzői az ELTE Állam- és Jogtudományi Kara Felvételi Előkészítő Bizottságának tagjai.

2020. évi érettségi tételek történelemből - 30 emelt szintű tematika MX-1262

Az Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötet a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2020. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 30 emelt szintű tematika kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadja a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes tematikát részletesen mutatja be.

Nézd meg a videónkat: https://www.youtube.com/user/geniuszkonyv

Webáruház: www.geniusz.hu