Ugrás a tartalomra

Különleges ajándékboltot nyit a Herman Ottó Múzeum

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. február 28. hétfő 20:31
A Grafit névre keresztelt üzlet kedden nyílik meg a Miskolci Galéria Rákóczi-házának sétálóutcára nyíló üzlethelyiségében.
Fotó: hermuz.hu

A Miskolci Galéria Rákóczi-házának sétálóutcára nyíló üzlethelyiségében nyílik meg a Herman Ottó Múzeum, s így a Galéria, mint tagintézmény első múzeumi boltja Grafit néven - írja honlapján a múzeum.

- A kedden nyíló Grafitban most bevezető áron vásárolhatók meg olyan egyedi, limitált darabszámú termékek, melyeket a múzeum gyűjteményében megtalálható művészeti alkotásokról, műtárgyakról készített fotóreprodukciók díszítenek. A Grafit választékában más ajándéküzletek kedvelt termékei, de kézműves portékák is megtalálhatók - írják.

A hagyományos múzeumi kiadványok mellett Miskolc jellegzetes utcarészleteivel, épületeivel díszített táskákat, a múzeum Történeti Tára gazdag plakátgyűjteményének felhasználásával készített jegyzetfüzetet, díszpárnát, továbbá posztereket, szemüvegtokot és egyéb más, sajátmárkás terméket lehet megvásárolni. A választék folyamatosan bővül, s a márciusi nyitásra friss akciókkal is várják a leendő vásárlókat a Grafitban a Széchenyi utcán.

További hírek

Olvasnivaló