Ugrás a tartalomra

A legkisebbek is arra biztatnak: táncolj otthon!

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. április 03. péntek 08:51
A Szinvavölgyi Néptáncműhely újabb videókkal jelentkezett, ezúttal a gyermekcsoportok hívják fel a figyelmet az otthon maradásra – és az otthon táncolásra!

A Prücskök nagyon elkapták ám a fonalat! Íme:

Mint ismert, tavaly decemberben a Fölszállott páva táncegyüttesek kategóriáját megnyerték a Szinvavölgyi Néptáncegyüttes Prücskök csoportja.

A Kisszinvavölgyi növendékei sem akartak lemaradni mögöttük, ők így táncolnak otthon:

„Maradj otthon! Táncolj otthon!” – ezzel a címmel töltött fel néhány nappal ezelőtt egy videót a legnagyobb zenemegosztó csatornára a Szinvavölgyi Néptáncműhely. Tagjaik otthon, maguk vették fel egy-egy rövid táncukat, amiket a művészeti vezetőjük „gyúrt” eggyé. Erről ITT írtunk. S hogy másokat is megmozgassanak, és a „verseny” motiváló erejét felhasználják, máris kihívtak három táncegyüttest (Alba Regia, Angyalföldi Vadrózsa, és Szentendre Táncegyüttes): mutassák meg ők is, mit tudnak!

– Ebben a rendkívüli helyzetben csak egymásra számíthatunk, és az összetartás erejében bízhatunk – üzeni a miskolciaknak Maródi Attila koreográfus, művészeti vezető. – Azért találtuk ki a programot, hogy a táncegyüttes tagjaival közösen biztassuk az embereket: a mostani helyzet csak úgy oldódhat meg, ha mindenki betartja a szabályokat, és csak akkor mozdul ki otthonról, ha nagyon szükséges. Kitartást, nyugalmat és egészséget kívánunk mindenkinek!

(A külső képen a Prücskök a Fölszállott a pávában)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!