Ugrás a tartalomra

Letöltendőt kapott Lagzi Lajcsi

MTI
Utoljára módosítva
2021. szeptember 15. szerda 12:38
Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte első fokon a Budaörsi Járásbíróság szerdán Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsi zenész-előadóművészt.

Az ügyészség azzal vádolta Galambos Lajost, hogy egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezte az áramot, a vizet és a gázt, illetve megvesztegette az ellenőröket. A 2017-ben született vádirat szerint Galambos a mocsai és tatai ingatlanokban összesen legalább 30 millió forint értékben lopott áramot, legalább 4,7 millió forint értékben földgázt, valamint legalább 16 millió forint értékben vezetékes vizet.    

A bíróság az ügy további két vádlottját - egyikük Galambos Lajos felesége - felmentette, 6 vádlottat pedig szintén lopás, bűnsegédlet, vesztegetés, illetve vesztegetés elfogadása miatt 1 évtől 2 év négy hónapig terjedő szabadságvesztésre, illetve pénzbüntetésre ítélt. Két esetben végrehajtható szabadságvesztést, 3 vádlott esetében felfüggesztett szabadságvesztést szabott ki, egy vádlott pedig pénzbüntetést kapott.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!