Ugrás a tartalomra

Már csak pár szabad időpontunk van következő nyílt napunkra. Foglaljon időpontot most!

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 30. kedd 11:28
Fogyókúra orvosi segítséggel - egyre többen veszik igénybe a szakirányú segítséget. Dr. Ispány Marietta rendelése november 24-én nyílt napot tart. A helyszínen ingyenes orvosi mérés és tanácsadás lesz. (Támogatott tartalom.)

Biztonságos és fertőtlenített környezetben ingyenes állapotfelmérés, zsírraktár-kalkuláció, testösszetétel-vizsgálat, anyagcseretérkép, orvosi tanácsadás, a máj glikogénszintjének ellenőrzése, diétás tanácsok. A fogyókúra elkezdésekor ingyenes mérés. HA MEGSZERETNE SZABADULNI A TÚLSÚLYTÓL ÉS AZ EZZEL JÁRÓ magas vérnyomástól, szív-érrendszeri betegségektől, magas koleszterinszinttől reflux betegségtől, ízületi gyulladástól, vagy ha nem tud teherbe esni, esetleg PCO szindrómával küzd, akkor keressen meg minket!

  - Kilenc éve foglalkozom az orvosi fogyókúrával - mondja dr. Ispány Marietta. - Célom, hogy minél több ember részesüljön ebben a terápiában, leadva a kilókat, megtanulva a helyes táplálkozást, elindulva a mozgás útján, elhagyva a gyógyszereket. Akár 5, 10, 20, akár 70, 80, 100 kg-ot kell leadnia, fogadjon el egy egészséges, önbizalommal teli életet, túlsúly nélkül, karcsú alakkal.

Szeptember óta -27 kg-os fogyás

Kedves Páciensünk fordított az életén, számára kinyílt egy ajtó, amely egy megújult élethez vezet. 2020 szeptembere óra 27 kg-ot adott le testzsírból. Figyelemre méltó hozzáállással nagy lépéseket tett az egészség felé. Vércukor és koleszterinértéke csökkent, májfunkciói normalizálódtak, így gyógyszereit is csökkentettük. Könnyen mozog, hangulata, közérzete kiváló, fellépése magabiztos lett. Lendületesen folytatja a diétát a céltestsúly felé.
Szeretettel gratulálunk!

Végre boldog vagyok, -53,5 kg zsírtól szabadultam meg!

A hétköznapok során nagyon megviselt a rémisztő valóság, hogy 146 kg voltam, nem volt önbizalmam, félénk voltam és sokszor szorongtam. Elhatároztam, hogy megváltoztatom az életemet. 2020. április 28-án kezdtem az INSUMED orvosi diétát Dr. Ispány Marietta doktornőnél. Nagyon lelkes voltam és a célom elérésében segítséget kaptam. A doktornő felügyelete biztonságot jelentett, és ahogy csökkent a súlyom, ez tovább növelte a kitartásom.  Január 19-én 57,5 kg-os súlycsökkenést mértünk, ebből 53,5 kg zsír volt. Nagyon hálás vagyok, mert az egész életem megváltozott. Jobb a közérzetem, az egészségem, az önbizalmam visszatért! Köszönöm!

A fogyókúra elkezdésekor ingyenes mérések. Ha túlsúlyos, szív-érrendszeri betegséggel küzd, magas a vérnyomása, magas a koleszterinszintje, refluxbetegsége van, ízületi gyulladással, kopással küzd, nem esik teherbe, PCO szindrómás, akkor keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól!  

ERŐSÍTSE IMMUNRENDSZERÉT!

Keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól! Tegye meg az első lépést egy egészséges, lehetőségében szabadabb élet felé! 
 

Medi-Art Egészségcentrum

Miskolc, Arany János utca 9. I/1.

Bejelentkezés: Dr. Ispány Marietta 06-70/322-5982

www.facebook.com/insumedmiskolc

www.insumeddieta.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!