Ugrás a tartalomra

Megkezdődik a téli átállás, 14-éig zárva tart a Selyemréti Strandfürdő

Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 08:12
A november 4-én, hétfőn induló munkálatok során a merevvázas sátor oldalfalait helyezik fel, emellett karbantartási munkálatok kezdődnek.
Képgaléria! Fotó: Juhász Ákos

A gépészet felülvizsgálata mellett a medencékben elvégzik az ilyenkor szokásos takarítást és fertőtlenítést, szükség esetén javítják a burkolatokat. A Selyemréti Strandfürdő a karbantartási munkák idején - november 4. és 14. között - zárva tart. A nyitás várható időpontja november 15-e péntek reggel 04:30. Az úszóbérleteket időarányosan meghosszabbítja az üzemeltető Miskolci Fürdők Kft.

A nyári szezonban több mint 120 ezer látogatója volt a fürdőnek. Scheitzner Beáta, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője elmondta, a vendégek igényei alapján most télire egy külön kabáttároló öltözőrészt is ki fognak alakítani. - Egy picit megújul a szaunánkba lévő faszerkezet is, hiszen tudjuk, hogy a vendégek egyre jobban szeretik a szaunázást, ezért szeretnénk odafigyelni erre a részre is, és egy picit ezt is felújítjuk.

A dögönyöző kültéri medencénél is kitisztítják a szűrőket, átnézik a víz alatti világítóelemeket és ahol szükséges a burkolatokat is kijavítják. - Éppen az oldalfalait szereljük fel, építjük be az uszodát. Beüzemeljük a légtechnikai rendszert, ami majd fogja fűteni az uszodánkat, illetve gépészeti karbantartást is végzünk. Az üzemelő medencéket letéliesítettük - sorolta a munkákat Juhász István üzemeltetési igazgató.

További hírek

Olvasnivaló