Ugrás a tartalomra

Melegszik az idő az ünnepi hosszú hétvégére

MTI
Utoljára módosítva
2019. augusztus 16. péntek 12:54
Augusztus 20-án néhol akár 34 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Szombaton több-kevesebb napsütés várható, csapadék általában nem valószínű, de az északkeleti megyékben lehet esetleg egy-egy zápor. A hőmérsékleti minimum 10–15, a maximum 25–29 fok között valószínű.

Vasárnap túlnyomóan napos idő várható kevés fátyolfelhővel, csapadék nem lesz. A leghidegebb órákban 12–17 fok lesz. Napközben 27–32 fokig melegszik a levegő. Hétfőn többnyire derült, napos, csapadékmentes idő várható, de az északnyugati megyékben már gomolyfelhős ég valószínű, és ott este egy-egy zápor, zivatar előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 13–20, a legmagasabb hőmérséklet 29–33 fok között alakul.

Augusztus 20-án, kedden is többnyire derült, napos, csapadékmentes idő várható, de az északi határsáv mentén már megnövekedhet kissé a felhőzet, és ott helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. A szél gyenge vagy mérsékelt marad. A leghidegebb órákban 15–21 fok lesz. Napközben 27–34 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!