Ugrás a tartalomra

A mélygarázsokban továbbra is fizetni kell a parkolásért

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 06. hétfő 19:04
Csak a felszíni parkolás ingyenes.
A Hősök terén található mélygarázsban is fizetni kell.

A kormányrendelet értelmében 2020. április 6-tól, hétfőtől díjmentes a parkolás Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizető várakozási területeken, és a Régiposta utcai parkolóházban - áll a miskolci polgármesteri hivatal közleményében. - Felhívjuk az autósok figyelmét, hogy az Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök terei mélygarázsokban azonban továbbra is az általános rend szerint kell fizetni az igénybevételért.

Mélygarázs bérlet váltására vonatkozó információk:
Bérletváltási igényét az ugyfelszolgalat.parkolas@varosgazda.hu e-mail címen jelezze, a bérlet érvényesség kezdő időpontjának megjelölésével.
Kollégáink a megadott névre, címre átutalásos számlát állítanak ki, amely válaszüzenetben (e-mailben) elektronikusan megküldésre kerül.
A számla átutalással történő rendezését követően a bérlet aktiválásra kerül, melynek megtörténtéről elektronikus úton, vagy sms útján értesítjük Önöket.
A számla fizikai átvételről későbbiekben elektronikus úton nyújtunk tájékoztatást.

Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. Parkolási Ügyfélszolgálati irodája
Pótdíjkiszabással kapcsolatos panasz, kérdés esetén elektronikus elérhetőségünk: ugyfelszolgalat.parkolas@varosgazda.hu
Parkolással kapcsolatos tájékoztatás, információs vonal: +36 46 357-128, +36 20 478-7460, amelyeken kollégáink ügyfélfogadási időben fogadják hívásaikat.

 

További hírek

Olvasnivaló