Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.03.29.) - időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 07:43
Napsütéses szerdának nézünk elébe.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) napi előrejelzése szerint szerdán nyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, napközben az ország legnagyobb részén erősen felhős vagy borult idő valószínű. A keleti, északkeleti tájakon lehet a legtöbb, részben szűrt napsütésre számítani. A Dunántúlon néhol gyenge eső előfordulhat, másutt csapadék nem valószínű. A délnyugati, nyugati szél időnként megélénkül. A hőmérséklet délután többnyire 8 és 13, késő este 0, +8 fok között valószínű.

Levegőminőség

Városszerte jó vagy megfelelő a levegő minősége a pmmonitoring.hu szerda reggeli adatai szerint. 
 

Útinform

A Városgazda szerda reggeli közlése szerint az alábbiakra kell készülni a miskolci utakon:

Útlezárás:
A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányúló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál, illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

Félpályás terelésre lehet számítani:

  • Árvácska u. 29.
  • Balassi Bálint u. 10.
  • Cseresznyés u. 6.
  • Előhegy u. 14-16.
  • Előhegy u. 94.
  • Erzsébet Sétány 53.
  • Melinda u. 10.
  • Mikes Kelemen u. 4.
  • Nyár u. 18.
  • Negyvennyolcas u. 3-5.
  •  Pillangó u. 12.
  • Selyemrét u. 2.
  • Szarkahegy u. 16.
  • Szentpéteri kapu 95. szám fölött a Katowice utcában
  • Szentgyörgy u. 47.
  • Vasöntő u. 5.

Horoszkóp

Kos
Úgy változhatnak a dolgok, hogy most ismét az idő múlását siettetnéd, szeretnéd már elérni a célodat, és tudod, hogy ehhez ki kell várnod a megfelelő pillanatot. Próbáld a jelent is kiélvezni, mert később visszasírhatod.

Bika
Valaki olyan kéréssel fodrul hozzád, aminek nem akarsz eleget tenni, és úgy érzed, ezt senki nem is várhatja el tőled. Ne hagyd neki, hogy bűntudatot keltsen benned, és határozottan mondj nemet, ha ezt érzed helyesnek.

Ikrek
Ne kapkodj el semmit, mert lehet, hogy ami most egyszerűnek tűnik, arról később kiderül, hogy sokkal összetettebb probléma volt, csak éppen senki nem figyelt rá kellőképpen.

Rák
Minden pillanatot kihasználsz ma, hogy hatékony munkát végezz, egyszerre több dolgot is kézben tartasz, és nincs egy üres perced se. Sokat haladsz a nap végére, de ne feledd, hogy ilyen tempót sokáig nem diktálhatsz magadnak.

Oroszlán
Szeretnél örülni valaki más sikerének, de nem tudod eltitkolni, hogy kicsit féltékeny is vagy. Ez az érzés azonban természetes, és nem kell bűntudatot érezned miatta addig, amíg helyén kezeled.

Szűz
Mindenképpen a magad oldalára kell állítanod valakit, de szerencsére tudod, mi az, amit hallani akar, így meggyőznöd sem lesz nehéz. Olyasmit azonban ne ígérj neki, amit nem tudsz betartani.

Mérleg
Féltél attól, hogy lesznek, akik nem értenek meg, de amikor végre hangot adsz ma a gondolataidnak vagy az érzéseidnek, támogatókra és elfogadó környezetre találsz. Így még inkább ki tudsz majd teljesedni.

Skorpió
Nem minden mérhető számokban vagy kilóban, van, amikor az embernek a megérzésére kell hagyatkoznia. Ez azonban azt is jelenti, hogy különböző ítéletek születhetnek, és a te teljesítményedet sem mindenki ugyanúgy értékeli.

Nyilas
Szeretnél végre egy kis nyugalmat, de a szabad perceidre is mindig adódik valami teendő, az egész napos rohanással is éppen csak utoléred magadat. Kitartás, nem minden nap lesz majd ilyen.

Bak
Hiába érsz el sikereket, az örömöd nem teljes, mert úgy érzed, nagyobb fény vetül arra, aki nem is dolgozott olyan jól, mint te. Ne feledd, nem a dicsőségért tetted mindezt, hanem azért, mert magadnak akartál bizonyítani, és ez sikerült is.

Vízöntő
Új, izgalmas vágyak keríthetnek hatalmukba, de jól gondold meg, mielőtt egy régi dolgot feladsz ezekért. Minden csoda három napig tart, így az újdonságra is hamar ráunhatsz, és akkor már nem lehet visszatáncolni.

Halak
Próbálsz segíteni valakinek, de amikor a kisujjadat nyújtod, ő a karodat akarja. Ne hagyd kihasználni magadat, nagy a különbség a jó szándék, és aközött, hogy hagyod, hogy valaki a bolondját járassa veled.

További hírek

Olvasnivaló