Ugrás a tartalomra

Minigolf pályát avattak Görömbölyön

minap.hu / Miskolc Tv
Utoljára módosítva
2023. szeptember 17. vasárnap 19:20
Az ügyességi játékot vasárnap délután adták át a városrész művelődési házának udvarán. 

Mobil minigolf pályát avattak vasárnap délután a Görömböly Művelődési Ház udvarán a háromnapos Görömbölyi Ősz programsorozat részeként. 

- A BORKA játékpark legújabb eszköze a Miskolci Kulturális Központtal közösen valósult meg a Görmbölyi Művelődési Ház udvarán. A minigolf pálya 18 részből áll, a nehezebb elemeket később helyezzük majd el a pályára. Ezentúl kéthetente hétvégén lehetőség lesz arra, hogy az érdeklődők kipróbálhassák ügyességüket és koncentrálóképessüket a minigolf pályán – ismertette Borkuti László, a városrész önkormányzati képviselője. Hozzátette, szeretnék megalapítani a Görömbölyi Minigolf Klubot is, melynek tagjai a későbbiekben akár hazai, akár nemzetközi versenyekre is neveznének. 

Juhász Ákos képgalériája

- Amikor városfejlesztésről beszélünk, akkor hajlamosak vagyunk csak az infrastrukturális beruházásokra, a nagy útépítésekre, a nagy intézmény felújításokra gondolni, pedig legalább ennyire fontos a városfejlesztésben a közösségépítés. Amikor pedig közösségépítésről beszélünk, akkor az ilyen közösségi funkciók, mint ez a golfpálya, amit ma avattunk fel, igazán segítik azt, hogy egy közösség összetartson, közös programjaik, élményeik legyenek. Ha ez megtörténik, könnyebben értik meg egymást az emberek – fogalmazott az átadón Szopkó Tibor, Miskolc alpolgármestere.  
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!