Ugrás a tartalomra

Miskolc az ungvári turisztikai kiállításon

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 23. hétfő 16:57
A közelmúltban rendezték meg Ungváron a XVIII. „Toureurocentr – Kárpátalja 2019” Nemzetközi turisztikai kiállítás és vásárt.

A rendezvény Kárpátalja megye legnagyobb és legjelentősebb turisztikai szakkiállítása és vásárra, melynek célja a Kárpátok eurorégió idegenforgalmi fejlesztése, a nagyközönség ukrán és külföldi turisztikai termékekkel való megismertetése, valamint szakmai tapasztalatcsere a résztvevő kiállítókkal. Az idei kiállításon külföldi kiállítóként magyar, cseh, szlovák, belarusz, román, lengyel és horvát desztinációk és cégek mutatkoztak be. A magyar kiállítók elsősorban Északkelet-Magyarországról érkeztek (Miskolc mellett Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Eger és térsége, Tiszaújváros), de megjelent a Budapest Card és több szálloda is.

Az elmúlt évektől eltérően az idén a kiállítás egynapos volt, a megnyitó után a szakma képviselői találkozhattak egymással, partnereikkel, majd a nagyközönség is lehetőséget kapott utazási ötletek, információk begyűjtésére.
A rendezvény megnyitója után a miskolci standot megtisztelték az Ungvár városi és megyei vezetők, valamint Magyarország Ungvári Főkonzulátusáról Kuti László első beosztott konzul is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!