Ugrás a tartalomra

Miskolc Köszöni - A ma reggel holtversenyt hozott!

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 08. csütörtök 09:12
Érkeznek a szavazatok, pörög a számláló! Ma reggelre holtverseny alakult ki az élen: Zádory Eszter és Terdik Gábor egyaránt 22-22 százalékon áll. Őket szorosan követi a harmadik versenyzőnk László Tímea 19 százalékkal. Szoros az élmezőny, de még bőven van idő arra, hogy bárki megsokszorozza a szavazatai számát és átvegye a vezetést! Kis munka, meg kell győzni az ismerősöket, barátokat, ügyfeleket, hogy kattintsanak párat. Hajrá! Lapunk december 11-ig várja olvasóink szavazatait a közönségdíj 12 jelöltjére.

A miskolci önkormányzat, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége B.-A.-Z Megyei Szervezete, a Miskolc Holding Zrt., a Tudomány és Technika Háza és a MIKOM Nonprofit Kft. közös összefogásával hagyományteremtő céllal indítja el az idén a Miskolc Köszöni programját azzal a szándékkal, hogy kiemelt kommunikációs figyelmet kapjanak Miskolc azon gazdasági szereplői, akik iparűzési adójukkal hozzájárulnak a város fejlődéséhez.

2022-ben a szépségiparban működő  mikro- és kisvállalkozások között keressük azt a szakembert, aki közönségszavazással nyerheti el a Miskolc Köszöni 2022 Közönségdíját. Az online voksokat december 11-én éjfélig várjuk. A szavazás során egy IP címről csak egy szavazat adható le. A győztes az lesz, aki a legtöbb szavazatot kapta.

Érkeznek a szavazatok, pörög a számláló! Ma reggelre holtverseny alakult ki az élen: Zádory Eszter és Terdik Gábor egyaránt 22-22 százalékon áll. Őket szorosan követi a harmadik versenyzőnk László Tímea 19 százalékkal. Szoros az élmezőny, de még bőven van idő arra, hogy bárki megsokszorozza a szavazatai számát és átvegye a vezetést! Kis munka, meg kell győzni az ismerősöket, barátokat, ügyfeleket, hogy kattintsanak párat. Hajrá! 

Szavazni IDE kattintva lehet. 

Eredményhirdetés, díjátadás: december 14-én, a polgármesteri hivatal dísztermében tartandó Miskolc Köszöni ünnepségen. A közönségszavazás nyertesének díja a MIKOM Nonprofit Kft. nyilvánosság- és reklámcsomagja: megjelenések a Miskolc Televízióban, a minap.hu-n és a Miskolci Naplóban.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!