Ugrás a tartalomra

Miskolci Termelői Nap - a pünkösdölés jegyében is

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 09. vasárnap 18:03
Júniusban is tartalmas programot kínált a hosszúhétvégére a miskolciaknak a Termelői Nap, amelyeet kivételesen a hónap második vasárnapján rendeztek meg.
Képgaléria: Végh Csaba

Pünkösdvasárnap a megszokott vásári forgatag mellett hangulatos zenével, kézműves programokkal, valamint családoknak és vállalkozásoknak szóló, hasznos tanácsadással várták az Erzsébet térre kilátogatókat.

A Classic Brass Quintet komoly- és könnyűzenével vegyített műsorral szórakoztatta a vásározókat. A legkisebbek kézműves mesterségeket próbálhatnak ki, emellett a legügyesebb gyermekek elkészíthették saját pünkösdi koronájukat is.

A vállalkozások és a családok a mindennapi életben alkalmazható, költségcsökkentő tippeket kaphattak a Rezsimentor Hungary Zrt. sátránál, mindemellett megismerkedhetnek az elektromos autó előnyeivel, a napelemekkel és nyereményjátékokon is részt vehettek.

Szendrő város kertészete pedig bőséges zöldség- és gyümölcsvásárral készült, ahol megtalálható volt kitűnő minőségű zöldhagyma, borsó, különböző levélsaláták, petrezselyem, cékla, cseresznye, eper, koktélparadicsom-palánták és megannyi finomság.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!