Ugrás a tartalomra

Nem tudta ellopni, így széttépte a kocsit

police.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 30. hétfő 12:16
Nemcsak az órája ébresztette fel azt a prügyi sértettet, aki hajnalban azt látta lakásának ablakából, hogy egy férfi dühében éppen darabokra szedi az autóját.
Fotók: police.hu

Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktharkányi Rendőrőrsre egy 38 éves prügyi férfival szemben. A gyanúsított szeptember 26-án 4 óra 20 perc körül feltört egy prügyi háza előtt parkoló autót, majd megpróbálta beindítani, de nem sikerült. A férfi dühében gyakorlatilag elemire szedte a kocsi belső berendezéseit, a kábeleket kitépkedte, a kormányszerkezetet megrongálta, a légzsákokat tönkretette, és a kárpitot sem kímélte.

Az időközben értesített rendőrök még a helyszínen, elfogták, majd a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrsének munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

További hírek

Olvasnivaló