Ugrás a tartalomra

„Nem vártam a mezőkövesdiektől, hogy kémet küldenek”

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 24. szombat 09:20
Fernando Fernández, a DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője a Mezőkövesd elleni NB I-es mérkőzés előtti sajtótájékoztatón kémkedéssel vádolta meg az ellenfelet.

A spanyol edző több tiszteletet kért a kollégáktól, továbbá a körülményekre való tekintettel elárulta, hogyan kezd majd a csapata a szombati bajnoki mérkőzésen.

„Nem vártam a mezőkövesdiektől, hogy kémet küldenek a pénteki edzésre, úgy gondoltam, nincs szükségük ilyen megoldásokra. Nekünk, edzőknek jobban kellene tisztelni egymás munkáját. A kezdőcsapatot ezért már most elárulom, hogy könnyebb legyen felkészülni ellenünk: Danilovics – Sesztakov, Ndzoumou, Karan, Vági – Tóth Ba., Márkvárt – Ternován, Korbély, Tajti – Prosser” – idézi Fernando Fernándezt, a DVTK vezetőedzőjét a klub hivatalos honlapja.

Forrás: dvtk.eu/Szabó Krisztián

A mezőkövesdiek kiváló eredménysorral kezdték a bajnokságot, a tabella második helyezettje érkezik Diósgyőrbe, ezért újabb kemény mérkőzésre számít a szakvezető. – Több szempontból is különleges mérkőzést láthatunk majd. Egyrészt egy megyei vetélytárssal találkozunk, és az ilyen meccsek mindig kiemelkednek a többi közül, másrészt azt se felejtsük el, hogy az előző bajnokságban egyszer sem tudtuk legyőzni a Mezőkövesdet: idegenben kétszer vereséget szenvedtünk, itthon pedig döntetlenre végeztünk. Ami minket illet, a Honvéd elleni sikeres rajt után az Újpest és a Fehérvár ellen sem sikerült pontot szerezni. Szombaton azonban ismét a szurkolóinkkal közösen szeretnénk ünnepelni a találkozó után, a három pont megszerzéséhez pedig mindent ki kell adnunk magunkból. Dušan Brković piros lapját követően nem léphet pályára, de éppen azért bő a keret, hogy az ehhez hasonló esetekben se okozzon gondot bárki helyettesítése – tette hozzá Fernando Fernández.

OTP Bank Liga 4. forduló, augusztus 24., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC (m4sport.hu)

További szombati mérkőzések:

18.00: Kisvárda–Újpest FC
18.00: Bp. Honvéd–Debreceni VSC
18.00: Paksi FC–Mol Fehérvár FC
18.00: Kaposvár–ZTE FC

Vasárnap:
18.00: Puskás Akadémia–Ferencváros.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!