Ugrás a tartalomra

Német nyelvű ajándékok érkeztek Miskolcra

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 06. kedd 19:29
Mintegy 350 euró értékű ajándékkönyvekkel gyarapodott a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár a Goethe Intézet jóvoltából. Az olvasók így a közelmúltban kiadott népszerű, német nyelvű köteteket kölcsönözhetnek az intézményből.

A könyvtár német nyelvű állománya a folyamatos gyarapításnak köszönhetően rendkívül gazdag, több mint 7 ezer dokumentumot számlál. A könyvtár tavasszal vette fel a kapcsolatot a Goethe Intézettel, melynek köszönhetőn ismét gyarapodott állománya.

A most érkezett kötetek között a kortárs német irodalom éppúgy megtalálható, mint az életrajzi témájú művek, a mesék, valamint különböző szakirodalmi dokumentumok.

Az olvasók jelenleg könyvtárközi kölcsönzéssel juthatnak hozzá az ajándékkötetek valamelyikéhez. Az online foglalást megtehetik telefonon, a 70/426-1581-es számon, vagy elektronikus levélben a szabolib@rfmlib.hu címen. A könyveket előzetes előjegyzést követően vehetik át a könyvtár központi épületében (3530 Miskolc, Görgey A. u. 11.).

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!