Ugrás a tartalomra

Programkavalkád az ünnepi hétvégén Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. augusztus 19. csütörtök 18:57
Csokorba szedtük, milyen programok közül válogathatnak az előttünk álló hosszú hétvégén. Kicsiknek-nagyoknak egyaránt bőséges a kínálat Miskolcon, válogassanak kedvükre!
Fotók: Mocsári László

Államalapító Szent István király ünnepén a központi programok helyszíne hagyományosan a Szent István tér lesz, ahol fellép többek közt a Szinvavölgyi Néptáncműhely, a Ködmön Formációs táncegyüttes, valamint Freddie és zenekara. A programot tűzzsonglőr show zárja.

A születésnapját ünneplő Állatkertben látványetetések és családi programok lesznek. A Maya Játszóparkban Lovagok és hercegnők napját rendezik. Diósgyőrben Pajta játék-tár, a repülőtéren pedig családi programok várják a résztvevőket. Zenés éjszakai fürdőzést tartanak a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A Selyemréti Strandfürdőben egész hétvégén családi programokkal várják a vendégeket.

Garantált tematikus városnézéseken Miskolctapolca és a történelmi Avas érdekességeivel ismerkedhetnek meg.

A GasztroPLACC rendezvény az Erzsébet téren várj a gasztronómia szerelmeseit, a borozni vágyók figyelmébe pedig a Bükk + Rozék programot ajánljuk az Avasi Présházban.

Több kiállítás és könnyűzenei rendezvény is várja a kikapcsolódni vágyókat, Perecesen rockfesztivált rendeznek amatőr zenekarok részvételével, a MÜHA színpadán pedig Kiss Ádám gondoskodik a jó hangulatról.​

A miskolci látnivalók ünnepi nyitvatartását táblázatunk segítségével könnyen áttekinthetik. 

Részletes programok itt!

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!