Ugrás a tartalomra

Saját testvérét hallgatta le Veres Pál jelöltje - Háború a baloldalon

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 07. hétfő 12:44
Egymást vádolják bűncselekmény elkövetésével az ellenzéki pártok. Veres Pál képviselőjelöltje, Bazin Levente saját testvérét és sógorát hallgatta le politikai célokból, mert sógora, Tóth Ákos az Új Lendület Miskolcért színeiben indul a választásokon. A privát beszélgetést ezután Bazin Levente saját családtagjai ellen használta fel Veres Pál kampányát támogatandó. A balliberális Új Lendületesek pedig családon belüli kampányerőszaknak minősítették Veres képviselőjének testvérlehallgatását.

A felvételen Veres Pál képviselőjelöltjének saját lánytestvére is megszólal, amelyet a lehallgató ugyancsak kiszolgáltatott a Velünk a Város kampánycsapatának és a hírklikk internetes portálnak.

A hangfelvétel alapján a hírklikk portál azt állította, hogy az Új Lendületes jelölt pénzért indult az egyesület színeiben.

A testvérlehallgatásról az Új Lendület közleményt adott ki, amelyben cáfolják a „pénzért” indulás vádját.  

Bazin Levente képviselőjelölt, MSZP

Bazin Leventét telefonon érte utol a minap, aki pillanatnyi meglepődés után elismerte, hogy lehallgatta családtagjait, azért, mert sógora el mert indulni az Új Lendület színeiben. A baloldali jelölt a hangfelvételről kerek perec kimondja: „Ezt én csináltam!”

Veres Pál polgármesterjelölt, Függetlenek Szíve

Megkérdeztük a családlehallgatásról Veres Pált is, aki szokásosan semmit nem tudott semmiről, ám végül azért bölcsen hozzátette: „de, ha így van, az nem egy dicséretes dolog!”

Kopcsó Gábor polgármesterjelölt, Új Lendület Miskolcért

Kerestük Kopcsó Gábort is aki, családon belüli kampányerőszaknak nevezte az esetet, amelyet mélységesen elítél, de többet az Új Lendület vizsgálatának eredményéig nem kíván az ügyben nyilatkozni.

A kampány végére immár nyílt a háború a baloldalon, ellenzéki egység meg aztán végképp nincs.

A minap ezek után csak azt kérdezi, milyen ember az, aki saját családtagját lehallgatja, majd kiszolgáltatja azért, mert sógora másik szervezetben indul a választásokon? Milyen csapatok és emberek készülnek városvezetésre Veres Pál mögött?

Programok

-
Miskolc
-
Miskolc városában