Ugrás a tartalomra

Segítség a segítőknek

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 27. péntek 16:30
Kétszáz adag haltepertővel ajándékozta meg a miskolci Keszegsütő a megyei központi kórház hőseit, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat üdítőkkel és vízzel egészített ki, hogy a koronavírus elleni küzdelem élharcosait megvendégelhessék.
Fotó: Serfőző László

November 27-én, pénteken adták át a Keszegsütő és a megyei önkormányzat képviselői a 200 adag ebédet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Semmelweis Tagkórházában az egészségügyi dolgozóknak. A felajánlásból a kórház tagintézményeinek azon osztályai részesültek, akik a koronavírus elleni küzdelem résztvevői.

– Nem tudunk elég hálásak lenni azért a megfeszített munkáért, amit ezek az orvosok, ápolók és nővérek nap mint nap értünk végeznek. Ezért is tartottuk rendkívüli ötletnek a Keszegsütő ebédajándékát, amelyhez nem volt kérdés, hogy mi is csatlakozunk – fogalmazott a kezdeményezés kapcsán Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke. Főként azért, mert a „Keszegsütő halfogyasztást népszerűsítő programja” is a megyei értékek tárházát ékesíti, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár tagja.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!