Ugrás a tartalomra

Itt a strandszezon, segítünk a fogyásban

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 13. hétfő 15:53
Szabaduljon meg biztonságosan, egészségesen a felesleges kilóktól! Dr. Ispány Marietta rendelése június 15-én nyílt napot tart. A helyszínen ingyenes orvosi mérés és tanácsadás lesz. (Támogatott tartalom.)

Biztonságos és fertőtlenített környezetben ingyenes állapotfelmérés, zsírraktár-kalkuláció, testösszetételvizsgálat, anyagcseretérkép, orvosi tanácsadás, a máj glikogénszintjének ellenőrzése, diétás tanácsok.

A fogyókúra elkezdésekor ingyenes mérés. HA MEG SZERETNE SZABADULNI A TÚLSÚLYTÓL ÉS AZ EZZEL JÁRÓ magas vérnyomástól, szív-érrendszeri betegségektől, magas koleszterinszinttől, refluxbetegségtől, ízületi gyulladástól, vagy ha nem tud teherbe esni, esetleg PCO-szindrómával küzd, akkor keressen meg minket!

Dr. Ispány Marietta vagyok, 9 éve foglalkozom az orvosi fogyókúrával. Célom, hogy minél több ember részesüljön ebben a terápiában, leadva a kilókat, megtanulva a helyes táplálkozást, elindulva a mozgás útján, elhagyva a gyógyszereket. Akár 5, 10, 20, akár 70, 80, 100 kg-ot kell leadnia, fogadjon el egy egészséges, önbizalommal teli életet, túlsúly nélkül, karcsú alakkal.

Sikertörténetek páciensektől kapott üzenetekben:
Nóri
, szegedi asszisztensünk az Insumed diétával akkor találkozott először, mikor elkezdett nálunk dolgozni 3,5 éve.
Mesélte, hogy barátnőjével minden évben tartottak pár hónap diétás periódust, viszont mindig visszajöttek a kilók.
Úgy döntött kipróbálja az Insumed diétát. Ki sem tudott bújni a rendszeres kontroll mérések alól, teljesen átszellemült étkezése kapcsán, komolyan vette a diétát. Eredménye magáért beszél: 20kg-tól szabadult meg, amit 3 éve tart.
Élete teljesen megváltozott, magabiztosan, csinosan dolgozik nálunk tovább.

Lehetséges 58 kg zsírt leadni? Vagy ez egy hihetetlen történet?

Igen, hihetetlen, de mégis igaz történet, Katalin története. 2020. június vége óta rendszeres és szigorú fegyelemmel,
kontroll mérésekkel, felügyeletekkel és odaadó követéssel Katalin 2021. november elejére 58 kg zsírtól szabadult meg. Elmondása szerint 15 éves korában volt utoljára ennyi kg, mint most. Amikor a férjével megismerkedett, még akkor sem volt
ilyen karcsú. A meseszerű történet teljesen megváltoztatta az életét. Nem csak testileg változott, de lelkileg is. Újult erővel
egy újjászületett testben dolgozik, él. Az elkezdett súlytartása is stabil, így az orvosi fogyókúra befejezése Katalin esetében
szintén mesébe illő. Nagy szeretettel gratulálunk!

Medi-Art Egészségcentrum

Miskolc, Arany János utca 9. I/1.

Bejelentkezés: Dr. Ispány Marietta 06-70/322-5982

www.facebook.com/insumedmiskolc

További hírek

Olvasnivaló