Ugrás a tartalomra

Megfiatalodhat akár már egyik pillanatról a másikra

Utoljára módosítva
2021. március 09. kedd 10:51
A Dr. Juchheim-krémekkel azonnal látványos hatást érhetünk el. A márka termékeit használja az Oxy Day Spa, amely a Mindszent tér 3. szám alatt várja a vendégeket. (FIZETETT TARTALOM)

Tirpákné Gulyás Szilvia, az Oxy Day Spa tulajdonosa elmondta, dr. Juchheim egy német szépségsebész, aki harmincöt éve praktizál Münchenben. Az életét arra tette fel, hogy a nőket szebbé, fiatalabbá és egészségesebbé tegye. Az Oxy Day Spa a szépségsebész termékeit használja kezelései során, melyeket minden korosztálynak ajánlanak. – A fiataloknál finoman megelőzi a bőr öregedését, ami már huszonöt éves korban elkezdődik. Közép- és érett korban eltünteti az idő által rajzolt jeleket. Egy gépi kombinált kezelés harminc percet vesz igénybe, azonnali hatása egy hétig tart függően a bőrállapottól és az életkortól. Hosszan tartó hatást az otthon naponta használt termékekkel érhetünk el – részletezte Tirpákné Gulyás Szilvia.

Bokros Judit biológiatanár elmondta, minden termék bio és vegán.

– A biopeptidek és a guggulfa gyantájának segítségével az arcizmok ellazíthatóbbak, így a többi hatóanyag sokkal könnyebben fejti ki hatását: feszesítenek, emelnek és töltik a ráncokat. A növényi őssejteket régóta használja a kozmetikai ipar, a bőr osztódórétegét kezdik újra beindítani, ezáltal újrastrukturálják, és élettel telivé teszik a bőrt – mondta.

– Az arcpeelinggel a hatóanyagok minél mélyebbre jutását segítem elő – magyarázta Tirpákné Gulyás Szilvia kezelés közben.

– Ezt a fajta arcradírt heti kétszer ajánlom. Mivel effekt kozmetikai termékekről beszélünk, így fontos a tonik, ami nemcsak tisztít, hanem aktivátorként is működik. A bőrfeszesítő szemkörnyékápolót pedig hetente érdemes használni – mondta, majd hozzátette, egyetlen gramm hialuronsav hat liter vizet képes megkötni.

– Csak krémezéssel le tudunk jutni a bőr harmadik rétegébe. Egy kezelés hatására a szemkörnyéki szarkalábak és a homlokráncok csökkennek, az orr-ajakbarázda eltűnik. A Cayenne-borsos és chilis ajakápoló fokozza a vérbőséget, ezáltal dúsítja, feltölti és kontúrozza a száj vonalát – mutatta az azonnal ható anti-aging kezelést a szakember. A vendég a bőre enyhe bizsergéséből érzi, hogy valami dolgozik belül.

Váczy-Hübschl Ágnes Dr. Juchheim National Team Director a látványos hatásra hívta fel a figyelmet.

– Nagy hangsúly van azon, hogy gyors és hatékony kezeléseket kapjanak vendégeink, akik boldogan távoznak. Szeretnénk, ha a szépségipari szakma nyitna az újításokra, mert olyan kincs van a kezünkben, amivel példa nélküli komplex kezelést tudnak adni – fogalmazott.

n
Teljes nézetért kattintson a képre!
n
Teljes nézetért kattintson a képre!

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!