Ugrás a tartalomra

Szünetel a fűtés és a melegvízszolgáltatás szerdán napközben az Avas I. és II. ütemben

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 23. kedd 16:46
Az üzemszünetetet amiatt kell elrendelni, mert a Középszer 7-9. környezetében egy új szerelvényt építenek be a MIHŐ szakemberei.
Fotó: MiNap-archív/Juhász Ákos

Átmenetileg szünetelni fog a fűtés- és melegvíz-szolgáltatás az Avas I. és II. ütemében – írja kedd délelőtti közleményében a MIHŐ Kft. A munka miatt november 24-én, reggel nyolctól este hatig szünetelni fog a fűtés- és melegvíz-szolgáltatás az Avas I. és II. ütemében.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Középszer utca 7-9. környezetében szeptemberben hibaelhárítási munkát végzett a hőszolgáltató. Akkor ott egy negyven évnél idősebb vezeték hibásodott meg. 

– A hibahely-feltárást követően láthatóvá vált, hogy további üzemzavart megelőző munkát is kell végezni a helyszínen, melyhez a szükséges anyagokat megrendelte a szolgáltató – mondta el lapunknak korábban Kovács Tamás, a MIHŐ szolgáltatási igazgatója.

Ezt az búj szerelvényt építi be november 24-én, azaz szerdán a MIHŐ. A közlemény felhívja a figyelmet arra is, hogy ezzel egyidőben a Szentgyörgy utca-Ifjúság utca kereszteződésében, a belváros felé kanyarodó sávban forgalomkorlátozással járó hibaelhárítási munkát végez a MIHŐ Kft., így a két javítási munka egy szolgáltatás-leállás alatt elvégezhető.

További hírek

Olvasnivaló