Ugrás a tartalomra

Táskaformák, amik sosem fognak kimenni a divatból

evamagazin.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 17. szombat 17:43
A divatipar nagy hangsúlyt helyezett mindig is az újdonságokra. Ez a tendencia viszont úgy tűnik, hogy kezd megtörni, mert a vásárlók már a minőségre helyezik a hangsúlyt. Ezek azok a táskaformák, amik sohasem fognak kimenni a divatból és érdemes befektetni rájuk.
Forrás: evamagazin.hu

A klasszikus alap kiegészítők beszerzése a fenntartható divat megközelítésén is múlik. Nem érdemes egynyári darabokat és gyenge minőséget választani. Törekedni kell az időtálló táskák vásárlására, amik évtizedekig is kitartanak használójuk mellett.

A kétfunkciós (vállon és kézben is viselhető) táska ellenáll mindenféle új trendnek. Letisztult, ezért rengeteg stílussal vegyíthető. (a fenti kép)

A vonalvezetés és a csatt ikonikus. Ez a Celine táska, ami megihletett jó pár másik tervezőt is. Egyébként a megjelenése óta változatlan, nem módosult rajta semmi sem az elmúlt években.

Rengeteg divatház használja ezt az ún. párnázást a táskáin, de mindegyiknél más a varrás mintája, ami különleges megjelenést biztosít.

A Gucci "Marmont" táskája és annak is a bársonyváltozata 2016-os megjelenése óta rendkívül népszerű.

Egy klasszikus nyeregtáska, amit vállon és keresztben is viselhetünk akár különböző eseményekre is.

Az APC cég táskája az egyik legnépszerűbb, ezzel vagy ehhez hasonlóval nem hibázhatunk, minden outfitnél működik.

Az örök darab, a "nagyitáska". Ez a kézben és alkaron hordható kiegészítő, tényleg mindig stílusos lesz és rendkívül nőies.

Számtalan vonalvezetésből, színből és formából van lehetőség választani és érdemes a second hand üzleteket is meglátogatni.

Minden belefér, amire a hétköznapokban szükség lehet. Többfunkciós és praktikus, szóval bérelt helye van a gardróbodban.

A keresztpántosnak van olyan típusa is, amiben van egy csavar, egy kis extra, mint ebben a különleges csomózású Acne Studios táskában.

Ez a táska remekül telepakolható nagyobb méretű mappákkal és apróságokkal is. De a piacozáshoz is remek segítség.

Megunhatatlan és rengeteg helyzetben megállja a helyét ez a válltáska.

Elsőre azt gondolhatnánk, hogy csak az esti eseményeken lehet viselni, de nem! Használhatjuk bátran nappal is, egy sportosabb outfittel is tökéletes.

A bátrabbak válogathatnak a színes és különlegesebb megjelenésű darabok között.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!