Ugrás a tartalomra

Új ügyvezető a MiProdukt Kft. élén

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 17:50
A Miskolc Holding Zrt. tagvállalataként működő, megváltozott munkaképességű dolgozókat foglalkoztató cég ügyvezetői pozícióját 2023. március 17. napjától Lukács Lívia tölti be.
Lukács Lívia ügyvezető

Lukács Lívia környezetmérnök és közgazdasági szakokleveles mérnöki diplomáit a Miskolci Egyetemen szerezte, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen folytatta tovább tanulmányait, ahol minőségmenedzsment szakmérnökként végzett.

Eddigi pályája során lehetősége nyílt különféle feladatkörökben támogatni a Barcika Park Városüzemeltetési Nonprofit Kft., a Sajó-Bódva Környezetvédelmi Kft., a ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft., az FK-Raszter Zrt. és az Észak-Magyarországi Vegyiművek Kft. munkáját. Vezetőként tevékenyen részt vett gazdálkodási stratégiák kidolgozásában és megvalósításában, éves tervek, beszámolók összeállításában, valamint felügyeletében, továbbá a munkaszervezet irányításában.

Az új ügyvezető a három év után távozó Boros Attila helyét tölti be a MiProdukt Kft. élén - közelte a Polgármesteri Hivatal.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!