Ugrás a tartalomra

Újra nyitva a NAV sárospataki és putnoki ügyfélszolgálata

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 19. hétfő 10:56
Április 19-től a NAV sárospataki és putnoki kormányablakban működő ügyfélszolgálata újra fogadja az ügyfeleket.

Az ügyfélszolgálat nyitvatartási rendje:

Sárospatakon, a Kossuth Lajos út 44. szám alatti iroda hétfőnként reggel 8-tól délután 5-ig tart nyitva, szerdán és csütörtökön reggel 8-tól délután 3-ig, pénteken pedig reggel 8-tól délig.

Putnokon, a Bajcsy-Zsilinszky út 2. szám alatt pedig hétfőnként reggel 8-tól délután 5-ig várják az ügyfeleket, csütörtökön reggel 8-tól délután 4-ig, pénteken az ügyfélfogadás reggel 8-tól délig van.

Fontos, hogy ezeken az ügyfélszolgálatokon minden ügyintézés csak előzetes időpontfoglalással lehetséges. Időpont foglalható a NAV honlapján, a bal oldali menüsorból elérhető „Ügyfélszolgálati időpont foglalása” menüpontból, „tájékoztatás és/vagy ügyintézés” tevékenységre. Az időpontfoglaláshoz nincs szükség Ügyfélkapu-regisztrációra.

Az ügyfélszolgálatokon kötelező az orrot és a szájat is eltakaró maszk szabályos viselete.

Az adóügyek döntő többsége elektronikusan is intézhető itt, az elektronikus vagy telefonos ügyintézés kiválthatja a személyes megjelenést.
 
Az Ügyféltájékoztató és Ügyintéző Rendszer a 06 (80) 20-21-22 telefonszámon érhető el, használata regisztráció (a TEL adatlap kitöltése és beküldése) után, ügyfélazonosító számmal lehetséges. Általános tájékoztatás a 1819-es telefonszámon előzetes regisztráció nélkül is kérhető.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!