Ugrás a tartalomra

Változik a parkolási rend: szombaton munkanap lesz

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 08. csütörtök 13:26
Munkanap áthelyezés miatt változik a parkolási rend Miskolcon.

Augusztus 10-én, szombaton a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizető várakozási területeken munkanap szerint 8-tól 18 óráig áll fenn díjfizetési kötelezettség.

Augusztus 19-én, hétfőn viszont a szombati napra vonatkozó parkolási rend lesz érvényben, azaz a díjfizetési kötelezettség 8-tól 13 óráig tart az alábbi területeken:

 ·        Búza tér, Görögkatolikus templom, északi oldali parkoló,

·        Búza tér, Görögkatolikus templom, keleti oldali parkoló.

·        Zsolcai kapu páratlan oldal, az Ady Endre utca kereszteződéstől a Hatvanötösök útja kereszteződésig.

·        Szendrei utca.

·        Zsolcai kapu 1. előtti parkoló - Szendrei utca és Zsolcai kapu között található összekötő utca.

·        Búza téri piac nagyparkoló.

·        Szeles utca, Huszár utca – Lehel utca közötti szakasza.

·        Hatvanötösök utca Zsolcai kapu – Szeles utca közötti leállósáv.

·        Bethlen G. utca Szeles utca – Szendrei utca közötti szakasza.

 

n/a

A kiemelt közlekedési és idegenforgalmi területeken - a Tiszai pályaudvar környéke, Miskolctapolca, Lillafüred, Diósgyőri Vár környéke - augusztus 19-én 8 órától 18 óráig kell díjat fizetni.

Augusztus 20-án ingyenes a parkolás

Augusztus 20-án a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizető várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás. Az Európa téri, a Patak utcai, illetve a Hősök terei mélygarázsban az általános rend szerint kell a parkolásért fizetni.

Változik a parkolási ügyfélszolgálat nyitva tartása

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. Parkolási Ügyfélszolgálati irodája (Széchenyi I. utca. 20.) augusztus 9-én (pénteken) 8-tól 16 óráig, augusztus 10-én (szombaton) 8-tól 12 óráig tart nyitva, augusztus 19-én és 20-án zárva tart.

Piacok

Augusztus 10-én szombaton a Búza téri őstermelői piac 5 órától 14 óráig, a Vasgyári piac 5 órától 14 óráig, a Zsarnai piac 6 órától 14 óráig tart nyitva. Augusztus 19-én és 20-án a városi fenntartású piacok zárva tartanak.

Miskolci Állatkert és Kultúrpark

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark öt kontinens több mint 120 állatfajának közel 700 egyedét mutatja be a látogatóknak, különleges erdei környezetben. A Miskolci Állatkert az év minden napján nyitva tart, így augusztus 10-én és augusztus 20-án is, nyári nyitva tartás szerint 9:00 órától 19:00 óráig. Pénztárzárás 18:00 órakor.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!