Ugrás a tartalomra

Véradó napok az egyetemen

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 12. kedd 12:30
Kedden délelőtt adott vért, aki jelentkezett a Miskolci Egyetem főépületében kialakított asztaloknál. Aki most lemaradt róla, szerdán és csütörtökön továbbra is várják a segítőkész hallgatókat, dolgozókat az intézmény különböző pontján.
Fotó: Juhász Ákos

A Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete számára nagy öröm, hogy hosszú idő után a járványügyi helyzet lehetővé teszi, hogy ismételten véradást tudjanak szervezni a Miskolci Egyetemen. Az intézmény évtizedek óta kiemelt partnere a szervezetnek, rengeteg fiatal az egyetemi évek első véradásainak hatására vált rendszeres donorrá. Szívből remélik, hogy sok első véradót köszönhetnek az Őszi Egyetemi Véradó Napok alkalmával. Nagyon bíznak abban, hogy a három nap alatt legalább 100-120 jelentkezőt üdvözölhetnek, diákokat, tanárokat, oktatókat és technikai dolgózókat egyaránt.

Október 13-án, szerdán az E/2 kollégium oldalszárnyában lesz a véradás 14.00-18.00-ig, 14-én, csütörtökön pedig 9.00-13.00-ig újra a Főépület előcsarnokában várják véradásra a miskolci egyetemi polgárokat.

További hírek

Olvasnivaló